Obuća firme Dijana izrađuje se od biranih uvoznih materijala

Isporuka naših proizvoda

specijalizovanim dostavnim vozilom u mogućnosti smo da u najkraćem roku sve potrebne i naručene količine dostavimo do Vas. Artikli iz našeg asortimana već su našli svoje zadovoljne kupce u zemljama okruženja - u Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Italiji. U mogućnosti smo da Vama kao i njima ponudimo da se artikli pakuju u raznovrsnoj i kvalitetnoj ambalaži, tako da i artikli i ambalaža budu po dodatnim specifikacijama naručioca.
Naša služba prodaje radi od 07:00 do 20:00

Najkvaliteniji materijali iz uvoza

koje firma Dijana upotrebljava pri izradi obuće za Vas, - microtec, P.V.C., P.U., skajevi, štofovi, ekokoža, koža – obezbedjuju Vam savremen izgled i dizajn, udobnost, osećaj elastičnosti i pre svega zdrav i anatomski ispravan hod. Prateći svetske trendove, firma Dijana neprestano ulaže u tehnološki i mašinski razvoj, što postiže savremenim mašinama poznatih svetskih proizvđača, tako da u svom proizvodnom procesu koristimo savremene automatizovane i kompjuterizovane mašine proizvodjača Oto Gali, Desma. BGM;

Aktuelne i zanimljive detalje na našoj obući

sami dizajniramo i osavremenjavamo najmodernijom kompjuterizovanom mašinom za vez ZSK proizvedenom u Nemačkoj. Napredovanje i razvoj firme Dijana obezbeđuje stalna tražnja nase obuće koja se pokazala zanimljivom, kvalitetnom i traženom na teritoriji cele Srbije, što smo obezbedili razgranatom distributivnom mrežom.
Decenije ulaganja u razvoj i prisutnost na tržištu doprineli su da se dođe do prepoznatljive robne marke sa prepoznatljivim logotipom i znakom koji prati naš proizvod (obuću).

Sa ljubavlju oblikujemo obuću

za različite uzraste, kako kućnu i radnu, isto tako i modnu, sve sa ciljem, da se u našoj obući osećate prijatno, lepo i udobno. Veseli nas, da nas upoznate kroz upotrebu naših proizvoda.
Ljudska stopala su mala remek-dela prirode koja čine vrlo složen sklop kostiju, zglobova, mišića i ligamenata povezanih u veoma osetljiv mehanizam. Stopala su izuzetno važna.
Na njih se oslanja cela težina tela i ako nema pravilnih tački oslonca, to može da povuče čitavu „armiju“ nimalo naivnih bolesti, od deformiteta kičme, kukova, kolena i samih stopala.

Naša prodavnica

Veliki izbor obuće

Papuče i klompe na najsavremenijim italijanskim i nemačkim mašinama za proizvodnju anatomskih đona

Draga gospodo

Dobrodošli sa predlogom za poslovnu saradnju sa fabrikom obuće ,,Dijana obuća”

Mi smo fabrika koja proizvodi papuče i klompe na najsavremenijim italijanskim i nemačkim mašinama za proizvodnju anatomskih đona, izrađenih od PVC-a i poliuretana. Fabrika mesečno prodaje više od 100.000 pari papuča i klompi na srpskom i inostranom tržištu, što pokazuje visoku likvidnost naše proizvodnje. ,,Dijana obuća“ je popularna u Srbiji, ex Jugoslovenskim zemljama, Balkanu kao i u mnogim zemljama EU, tako da vam daje garanciju da ćete imati visoke stope prodaje.

Naš zajednički cilj je zadovoljiti potrebe bilo kog kupca privlačeći cenom i kvalitetom, a istovremeno povećati profit. Glavna razlika i prednost naše proizvodnje je visoka pouzdanost u radu po niskoj ceni, a takođe i mesečno ažuriranje proizvoda uzimajući u obzir potražnju potrošača i modne trendove. Od trenutka proizvodnje (1995) u fabrici je savladano oko 5000 modela. Takav opseg modela može zadovoljiti želju bilo kog potrošača. Sva obuća je izrađena na naprednoj uvoznoj opremi samo od ekološki prihvatljivih materijala i sirovina uvozne prozvodnje (pvc, poliuretan, tkanine, filc, itd.)

U pogledu kvaliteta preduzeće održava kontakt sa veleprodajnim potrošačima proizvodnje i odmah reaguje na sve primedbe i želje. Danas niko od konkurenata ne može ponuditi povoljniju cenu proizvoda takvog kvaliteta. S obzirom na to da potrošač uvek mnogo pažnje posvećuje kvalitetu nabavljene robe ,razumna cena i širok asortiman promovisaće povećanje potražnje za proizvodnjom i izbor papuča i klompi fabrike ,,Dijana obuća“. Uspostavljanjem ugovornih odnosa ,privlačite sebi nove klijente kojima je Dijana obuća već poznata. Takođe zadržava status kompanije koja se bavi posebno kvalitativnom robom, istovremeno povećavajući profit na štetu niskih cena.